Ideaal voor MKB, starters én particulieren

Studio Kiwi is een jonge onderneming die in 2015 is opgestart door Mark Hoster. Wij vinden dat professionele websites toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Waar grote bedrijven grote budgetten hebben is dit voor het MKB vaak niet het geval.

Dankzij Studio Kiwi ligt een professionele en betaalbare website voor u als bedrijf/starter of particulier eindelijk binnen handbereik. Wij vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om zich professioneel te kunnen profileren en gebruik te kunnen maken van de nieuwste technologieën en mogelijkheden.

Bij Studio Kiwi doen we niet geheimzinnig over de kosten van een website. De tarieven staan gewoon op onze website waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Dankzij onze zorgvuldig samengestelde pakketten met scherpe tarieven is het niet alleen voor organisaties maar ook voor u als particulier erg interessant!

Meer weten over Studio Kiwi?

Neem vrijblijvend contact op

Enkele klanten over Studio Kiwi

Ik kan Studio Kiwi van harte aanbevelen! We beschikken over een uitstekend vorm gegeven website en er wordt goed mee gedacht met onze wensen.
Studio Kiwi heeft voor ons een fantastische website gemaakt inclusief alle door ons gevraagde opties. Het is meer dan alleen een concept, er wordt ook duidelijk aandacht besteed aan het grafische design en dat is wat telt! Studio Kiwi dank je wel!
Beata Wojtczak
Zangstudio
Bedankt voor het realiseren van de website en webshop van Galerie Wilms. Je voelde goed aan wat we als bedrijf nodig hadden. Je bent accuraat, professioneel en snel en we zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat!!!
Afgelopen jaar startte ik met mijn webshop, omdat dit alles nieuw voor me was en ik niet zeker wist of het goed zou lopen in het begin, deed ik dit via een gratis website. Na een tijd bleek dit erg goed te lopen, en besloot dat ik het professioneler wilde hebben. Ik kwam in contact met Studio Kiwi. Meteen was ik erg enthousiast over de mogelijkheden en de service die Studio Kiwi mij te bieden had. Na een kennismakingsgesprek is Studio Kiwi voor mij aan de slag gegaan en hebben zij een complete website incl. webshop voor mij gebouwd! Ik ben nog steeds erg tevreden over de dekstop- en mobiele versie van mijn site. Indien er problemen zijn, staat Studio Kiwi voor mij klaar en bieden zij een uitstekende service!
Suus Strijbos
L'eeffstijl